10 híres maté tea fogyasztó

Lehet távol élnek Argentína, Paraguay és Uruguay háromszögtől, de sok híres ember szereti dél-amerika ízét, a yerba maté teát. Összegyűjtöttünk tíz hírességet, akik rendszeresen élvezik ezt az italt, amely annyira népszerű milliók számára a dél-amerikai Rio de la Plata régióban.

Clinton

Hillary Clinton

Az ügyvéd, politikus és az államtitkár. A brit napilap, The Independent szerint Clinton nagy rajongója a yerba maté teának. Ki tudja lehet a következő választásokon matéval kezében fog kampányolni?

Madonna

Madonna

Nicole Winhoffer, Madonna személyi edzője elmondta az Allure magazin számára, hogy az énekesnő természetes élénkítői a ginseng és yerba maté tea. A fellépések előtt fogyasztja őket, hogy növeljék az energiáját.

 Batman yerba maté

Batman

Alfred, az inas kínál yerba maté teát a denevérember részére. Egy szuperhősnek szüksége van az energiára!

 Silverstone

Alicia Silverstone

A színésznő és ex-Batgirl mindenkinek a yerba maté teát ajánlja a kávé alternatívájaként.

Moby

Moby

USA Today beszámolt róla, hogy a zenész a Tiffanynak elnevezett new york-i teaházában a yerba maté tea széles választéka is megtalálható.

MegRyan

Meg Ryan

A brit The Independent többször is megírta, hogy a hollywoodi színésznő rendszeres fogyasztója a yerba maté teának.

AnthonyKiedis

Anthony Kiedis

A Red Hot Chili Peppers frontembere a fellépések előtt yerba maté teával hangol. “Körülbelül egy órával a koncert előtt iszok yerba maté teát. Ez egyfajta dél-amerikai „kávé”, mérsékelten stimuláló, olyan, mint a koffein, ” – Kiedis mondta egy interjúban a TVNZ.com-nak

GwynethPaltrow

Gwyneth Paltrow

A nemzetközi média többször is említette már, hogy a szupersztár rendszeres yerba maté tea fogyasztó.

ViggoMortensen

Viggo Mortensen

A sztár számos argentín tradiciót ápol. Imádja Argentínát, ahol gyermek- és kamaszkorát töltötte. Ezekután természetes, hogy nem telhet el nap yerba maté tea nélkül. (Emellet lelkes rajongója a San Lorenzo futballcsapatnak).

 PapaFrancisco

Ferenc pápa

A XXI. század leghíresebb yerba maté fogyasztója. Büszke argentín, aki imádja a focit (San Lorenzo szurkoló) és nem szégyenli yerba maté szeretetét. Rengeteg fotó készül róla kezében matéval. A szabadszellemű pápa gyakran kinálja meg matéval a körülötte lévőket.

Vélemény, hozzászólás?